Fustra

Fustra-metodi on funktionaalinen harjoitusmetodi, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehonhallintaa, korjaamaan ryhtiä ja parantamaan liikkuvuutta. Harjoitusmetodin kulmakiviä ovat hyvä ryhti, oikeaoppinen hengitystekniikka, vatsalihaksiston hallinta sekä liikkeiden tekninen oikein suoritus.

Metodin lähtökohtana on ensin aukaista lihakset, jotka estävät oikeaoppisen ryhdin, vahvistaa pluslihaksistoa ja samanaikaisesti tehdä vatsalihaksistosta voimakeskus. Tähän päästään yhdistämällä Fustra-metodiin kuntoharjoittelua, dynaamista venyttelyä sekä oikeanlaista voimaharjoittelua pluslihaksille sekä vatsalihaksistolle.

Metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus, sillä se soveltuu kaikille. Kyseessä ei ole vain harjoitusohjelma selkä- ja niskakivuista kärsiville vaan tätä harjoitusmetodia on menestyksekkäästi käytetty myös huippu-urheilijoiden lihaksiston tasapainottamiseen sekä painonpudotuksesta painonhallintaan.

Jokaiselle räätälöidään henkilökohtainen ruoka- ja harjoitusohjelma, sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa. Tämän vuoksi Fustra-metodi tuottaa hyviä tuloksia kaikille riippumatta iästä, lajista tai tavoitteista. Fustra -Personal Trainer auttaa tavoitteesi saavuttamisessa.

Teemme yhteistyötä JOMA:n kanssa

Ota yhteyttä