Myös fysioterapia kauttamme

Fysioterapia - väliaikainen ratkaisu vai avain parempaan elämään

Palveluihimme kuuluu liikuntapalveluiden lisäksi fysioterapiapalvelut. Tutustu myös näihin palveluihin tarkemmin.

Fysioterapeutteja on perinteisesti pidetty sairauden hoitajina ja asiakasta hoidon passiivisena vastaanottajana. Usein ihminen hakeutuu fysioterapiaan, kun hänellä on jokin arjen toimintaa rajoittava kipu tai vaiva. Kun vaiva poistuu, niin loppuvat myös fysioterapiakäynnitkin – ja valitettavan usein vaiva palautuu jonkin ajan kuluttua.

Jos ongelma halutaan ratkaista pysyvästi, on siinä fysioterapeutin lisäksi myös ihmisellä itsellään merkittävä rooli. Fysioterapia Forever Joensuussa me haluamme antaa ihmiselle paljon enemmän kuin hoitoa – haluamme antaa ne keinot, joilla oma hyvinvointi sekä toimintakyky paranee pysyvästi.

Fysioterapiassa ihminen oppii ymmärtämään omaa kehoaan

Liike on aina ihmiselle terveellistä – mutta myös sillä miten liikutaan, on suuri merkitys. Ongelmia voi syntyä, jos emme liiku tarpeeksi, liikumme yksipuolisesti tai tiedostamattamme väärällä tavalla. Fysioterapeuteilla on liikkeen ammattilaisina ainutlaatuinen mahdollisuus auttaa ihmisiä ymmärtämään kehoaan, ja sen toimintaa paremmin.

Ymmärtämisen kannalta on tärkeää, että fysioterapeutti selvittää perusteellisesti, mistä asiakkaan vaiva johtuu ja osaa ilmaista asian selkeästi. Kun tiedetään mistä ongelma johtuu, voidaan asiakkaalle kertoa, millä keinoilla hän pääsee ongelmasta eroon: mitä kehon osia täytyy kenties vahvistaa, mitä puolestaan rauhoittaa.

Motivaatio on avain pysyviin tuloksiin

Fysioterapeutin antama hoito nopeuttaa vaivasta eroon pääsemistä, mutta tärkeimmässä roolissa on kuitenkin ihmisen oma motivaatio saada aikaan muutos. Jos hoidon jälkeen lakataan huolehtimasta omasta kehosta, ongelma tulee luultavasti uusiutumaan.

Asiakkaan motivaatiota tuetaan laatimalla konkreettinen suunnitelma ja ohjeet, joita noudattamalla ihminen voi itse vaikuttaa ongelmansa ratkaisuun – ja sen loitolla pitämiseen pysyvästi. Suunnitelmassa huomioidaan yksilöllisten tavoitteet, olivat ne sitten esimerkiksi arjen toiminnan helpottaminen tai omien heikkouksien kehittäminen liikuntaharrastuksessa. Fysioterapeutin roolina on myös motivoida asiakasta seuraamalla hänen edistymistään säännöllisten tapaamisten yhteydessä.

Fysioterapia

Tullessasi lähetteellä fysioterapiaan fysioterapeuttisi suunnittelee fysioterapeuttisen hoitojaksosi lähetteessäsi mainitun diagnoosin ja tavoitteen mukaisesti.

Fysioterapiaan voi kuulua:

 • manuaalinen terapia
 • ultraäänihoito
 • liikeharjoittelu

Hinnasto:

Hoitoajat:

 • 30 min. 36 euroa
 • 45 min. 42 euroa
 • 60 min. 47  euroa

Käytössämme on suorakorvausmenettely eli em. hinnoista vähennämme Kelakorvauksen ja haemme korvaukset puolestasi.

Hieronta

Valitse vapaasti

 • Hieronta
 • Urheiluhieronta

Hinnasto

 • 15 min. 20 euroa
 • 30 min. 26 euroa
 • 45 min. 32 euroa
 • 60 min. 37 euroa
 • 90 min. 48 euroa

HUOM! Perumatta jätetyistä fysioterapia- ja hieronta-ajoista veloitamme täyden palvelun mukaisen hinnan ja 0-4 tuntia ennen perutuista hoitoajoista 50 % palvelun hinnasta.

Kinesioteippausta

Fysioterapeutit Elina Lehikoinen ja Reetta Hietala

Kysy lisää tai varaa aika p. 050 3821785

Ota yhteyttä