Liikuntajakson maksu Forever Joensuulle

Liikuntajaksojen laskutus

Asiakkaillamme, joilla on käytössä käteis-/nettimaksu laskutiedot eräpäivineen ja viitenumeroineen näkyvät omissa tiedoissa. Mikäli liikuntajaksot joudutaan erikseen laskuttamaan,  laskuihin tullaan lisäämään viiden euron (5) laskutuslisä.

Liikuntajakson maksamisesta:

Laskutuksesta pyydetään huomioimaan, että käytäthän maksaessasi laskussa mainittua viitenumeroa.

Viitenumeroa käyttämällä maksu ohjautuu automaattisesti sinun tietoihisi. Muulla tavoin maksettuna tai muuta numeroa käyttäen maksu voi pahimmassa tapauksessa ohjautua toiselle henkilölle. Älä siis käytä laskun numeroa tai asiakasnumeroa maksaessasi! Meille ei myöskään välttämättä näy maksajasta kuin etunimi, jolloin maksun kohdistaminen on lähes mahdotonta.

Huomioithan myös, että jokaisella liikuntajaksolla on eri viitenumero.

Maksutavat

Meillä voit valita maksutavaksesi e-laskun tai nettimaksun. Saat tarvittavat tiedot e-laskua varten vastaanotostamme. HUOM! Jos vaihdat pankkia, muista tehdä elasku-pyyntö uudellen!

Nettimaksussa liikuntajakson maksu tulee näkyviin omiin tietoihisi, kun kirjaudut tuntikalenteriin. Seuraavaa jaksoa koskeva maksu tulee näkyviin viimeistään viikkoa ennen kyseistä maksua.

Ohjeet

Klikkaa kuvat isommaksi.

Huomioitavaa

Laskutiedostosta ei ole suoraa linkkiä mihinkään verkkopankkiin. Eli tulosta lasku tai ota viitenumero muulla tavoin ylös ja kirjaudu verkkopankkiisi uudessa ikkunassa tai välilehdessä.

Forever Joensuun tuntikalenteri »

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät tuntikalenterista tuntikohtaa klikkaamalla.

Ilmastoiduissa ja viihtyisissä jumppasaleissamme saavutat tavoitteesi ja nautit liikunnasta ryhmässä!

Lue lisää

Ota yhteyttä