Ryhmäliikunta­tuntien varaaminen

Jäsenillämme on käytössä nettivaraustunnukset, joilla pääsee kätevästi varaamaan vuoroja omalta koneelta! Jäsenemme voivat varata ryhmäliikuntatunteja kahdeksi viikoksi eteenpäin.

Muut kuin jäsenet voivat varata tunteja, vastaanotosta käyntireissulla, puhelimitse (p. 050-3821785) soittamalla tai laittamalla tekstiviestiä (HUOM! tarkista vastaanoton aukioloajat).

Yhdelle päivälle voi olla varattuna yksi hikitunti ja yksi kehonhuoltotunti. Voit jäädä useammalle tunnille, jos tunneilla on tilaa, mutta varauksia korkeintaan yksi kumpaakin lajia (eli max  2h/pv. Huom! Bodypump kuuluu hikitunteihin)

Jos et pääsekään tunnille, peru varauksesi viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua (tunnille voi olla muita jonossa). Jos tuntia ei peruta ja tunnille ei saavuta, järjestelmä rankaisee jäseniä siten, että viikkoon ei pysty varaamaan uusia vuoroja. Tätä ennen tehdyt varaukset säilyvät ja palvelut ovat normaalisti käytössäsi (tunneilla voi käydä, jos on tilaa), mutta ennakkovarauksia ei voi tehdä.

Jos korttisi on unohtunut kotiin, ilmoita vastaanottoon, niin kirjaamme osallistumisesi ja vältyt turhilta sanktioilta!

Forever Joensuun tuntikalenteri »

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät tuntikalenterista tuntikohtaa klikkaamalla.

Ilmastoiduissa ja viihtyisissä jumppasaleissamme saavutat tavoitteesi ja nautit liikunnasta ryhmässä!

Lue lisää

Ota yhteyttä