Hinnasto.

Forever Joensuusta löydät laajan valikoiman erillaisia liikunta- ja hyvinvointi tuotteita ja palveluja. Voi ostaa tuotteita joko verkkokaupastamme tai tulla ostoksille suoraan klubille vastaanoton auki ollessa.

Laajasta tuote valikoimasta löytyy jokaisen kuntoilijan tarpeeseen sopiva tuote. Liikuit sitten vähän tai todella aktiivisesti.

Verkkokaupassa ostosten teko vaatii esimmäisellä kerralla rekisteröitymisen ja rekisteröitymisen vahvistuksen sähköpostitse. Rekisteröinnin jälkeen voit tehdä ostoksia verkkokaupastamme.

Tutustu sopimusehtoihin verkkokaupan sivun alareunassa.

Ostettuasi tuotteen oven avaus onnistuu seuraavalla tavalla:

1 .Mene selaimella osoitteeseen  https://fojo.cubemanager.fi

2. Kirjaudu sisään

3. Valitse oik. ylhäältä ”hampurilaisvalikosta” kohta ”Kulkukortti”

4. Näytä saamaasi QR-koodia ovilukijaan (lukija sijaitsee ”kolmion” alapuolella. Koodi on voimassa 5 minuuttia, jonka jälkeen sinun tulee tilata uusi koodi kohdasta ”Kulkukortti”. HUOM! Puhelimesi näytön tulee olla kirkkaana ja valkoisella pohjalla, että lukija tunnistaa koodin. Odota myös pieni hetki, että QR-koodi ehtii latautua.

Mikäli käytössäsi on ovikortti/poletti, käytä korttia/polettia ”kolmion” yläpinnalla.

MUISTA kirjautua myös sisällä vastaanoton luona olevalla näytöllä.

”Hampurilaisvalikosta” löydät myös kaikkia sinun asiakkuuteesi liittyvät asiat mm. ryhmäliikuntatuntien varaaminen.

Liikuntaseteleitä voit tallentaa lompakkoon kirjautumisen jälkeen käyttäjätilisi kautta. Kun olet tallentanut liikuntaseteleitä ensin lompakkoon voit sen jälkeen tehdä niillä ostoksia. Huom. verkkokaupasta voit ostaa liikuntaseteleillä vain, jos niitä on riittävästi ostoksen tekoon.