Pienryhmät

Painonpudottajat -pienryhmävalmennus

Painonpudottajat -pienryhmävalmennuksessa pudotat painoasi, kehität kuntoasi ja edistät hyvinvointiasi. Valmennus kestää kahdeksan viikkoa, minkä aikana tapaamiskertoja on yksi viikossa. Ryhmävalmennuksessa opit terveellisen ravinnon, liikunnan sekä levon ja palautumisen merkityksen painonhallinnassa. Valmentaja ohjaa sinua aktiiviseen elämäntapaan ja auttaa omaksumaan hyviä ravinto- ja liikuntatottumuksia. Tavoitteena on järkevällä tavalla toteutettu kestävä painonhallinta.

Valmennus sopii harjoitustaustasta riippumatta kaikille, jotka tähtäävät painonhallintaan tai –pudottamiseen. Valmennuspaketti sisältää kehonkoostumuksen alku- ja loppumittauksen, tehokkaita yhteistreenejä, ravitsemusneuvontaa sekä kirjallisia materiaaleja.

Tämä ryhmä aloittaa ma 2.9.2019 klo 16:30. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa. Hinta 290 euroa, jonka voi maksaa esim. kolmessa erässä.

SITOVAT ilmoittautumiset p. 050-3821785 tai info@foreverjoensuu.fi

Tehotiimi -pienryhmävalmennus

Tehotiimi –valmennuksessa pääset haastamaan itsesi, kehität monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksiasi ja opit treenaamaan johdonmukaisesti. Opit tuloksellisen, nousujohteisen harjoittelun perusteet ja saat käytännön työkaluja toimivaan kehonhuoltoon. Pääset treeneissä kokeilemaan laajalti erilaisia harjoitteita ja opit, kuinka soveltaa niitä omissa treeneissäsi. Valmennus kestää kahdeksan viikkoa, minkä aikana harjoituskertoja on yksi viikossa. Harjoittelu toteutetaan toimentuvassa erilaisilla välineillä, vapailla painoilla ja kehonpainoliikkeillä. Ryhmävalmennus on vaihteleva ja koostuu kestävyyteen, perus- ja maksimivoimaan sekä nopeusvoimaan painottuvista jaksoista.

Valmennus on tarkoitettu kuntosali- ja vapaapainoharjoittelusta perusteet omaaville treenaajille. Valmennus sopii henkilöille, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen harjoittelussa ja nostamaan treeninsä uudelle tasolle.

Tämä ryhmä aloittaa ke 4.9.2019 klo 19. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa. Hinta 290 euroa, jonka voi maksaa esim. kolmessa erässä.

SITOVAT ilmoittautumiset  p. 050-3821785 tai info@foreverjoensuu.fi

Motivaatio & arjenhallinta -pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennuksessa edistät kokonaisvaltaisesti fyysistä kuntoasi sekä terveyttä ja hyvinvointiasi sitoutumalla säännölliseen kahdeksan viikkoa kestävään valmennukseen. Opit asettamaan itsellesi tavoitteita ja sisäistät arjen pienten tekojen merkityksen niiden kannalta. Saat käyttöösi keinoja sovittaa liikunnan osaksi arkeasi, millä edistät jaksamistasi ja vireystilaasi. Säännöllisten tapaamisten, tehtävien ja ryhmän tuen avulla valmennus rytmittää elämääsi ja edesauttaa opittujen tapojen omaksumista.

Pienryhmävalmennus sopii ikään ja sukupuoleen katsomatta, niin aloittelijoille kuin kokeneille treenaajille. Valmennus sopii henkilöille, jotka etsivät vaihtelua ja inspiraatiota liikuntaan sekä keinoja ja toimivia ratkaisuja oman arjessa jaksamisen edistämiseen.

Tämä ryhmä alkaa to 5.9.2019 klo 17:30. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa. Hinta 290 euroa, jonka voi maksaa esim. kolmessa erässä.

SITOVAT ilmoittautumiset p. 050-3821785 tai info@foreverjoensuu.fi

Ota yhteyttä