Pilates/Laitepilates.

Pilates harjoittelussa kaiken perustana toimii keskivartalon tukilihaksisto, joka perustuu lantionpohjan lihasten, syvien vatsalihasten, pallealihaksen ja alaselän lihasten koordinoituun yhteistoimintaan.

Kuntokeskus Forever Joensuun tiloissa toimii Pilates studio, Pilates Joensuu. Studio on erikoistunut pilatesmenetelmään ja tarjoaa matto- ja laitepilatestunteja. Studiolla voit myös harjoitella yksityisesti tai studion pienryhmissä sekä Foreverin ryhmäliikuntakalenterin tunneilla.

Ohjaajana Hanna Hirvonen.

FOREVER JOENSUUN RYHMÄLIIKUNTAKALENTERIN PILATESTUNNIT

Mattopilates

Mattopilateksessa harjoitetaan kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Säännöllinen harjoittelu auttaa löytämään kehon optimaalisen asennon ja kehittää kehonhallintaa. Tunneilla hyödynnetään vastuksena kehon omaa painoa sekä varioidaan liikkeitä erilaisten pienvälineiden avulla. Käytössä voivat olla esimerkiksi pilatesrenkaat, pallot tai rullat. Ryhmäliikuntakalenterimme mattopilatestunnit ovat alkeet/perustason tunteja ja soveltuvat kaikentasoisille liikkujille.

Pilatescircuit

Pilatescircuit tunti sisältää matto- ja laitepilatesharjoittelua. Tunnin alussa tehdään lämmittely, jonka jälkeen harjoitus toteutetaan kiertoharjoituksena. Tunnilla käytetään apuna pienvälineitä sekä reformer- ja half cadillac pilateslaitteita. Tunti soveltuu pilateksen periaatteet jo hallitseville. Tunti on suunnattu henkilöille, joille mattopilatestunnit ovat jo tuttuja.

Varaa paikkasi ryhmäliikuntakalenterimme kautta.

Kysy lisää vastaanotostamme tai ohjaajalta: hantta.hirvonen@gmail.com

Tervetuloa monipuolisille Pilates tunneillemme!