Tuntikalenteri

Forever Joensuun tuntivaraukset tehdään netissä tai soittamalla vastaanottoomme.  Tuntikalenterissamme pääset varaamaan aikoja ryhmäliikuntatunneille.

HUOM! Ikäraja ryhmäliikuntatunneillemme on 16 v.

HUOM! Kevään2020 tuntikalenteri alkaa 2.1.2020 alkaen. Huomioithan, että joidenkin tuntien paikat ja alkamisajat ovat saattaneet muuttua.

Avaa tästä tuntikalenteri omaan ikkunaansa.

Ryhmäliikuntatunneille saapuminen

Tulethan ajoissa tunnille. Paikka on lunastettava viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua. Jos paikkaa ei ole lunastettu tähän mennessä, se annetaan paikalla odottavalle saapumisjärjestyksen mukaan. 

Tunnit alkavat tuntikalenteriin merkittyyn aikaan, jolloin välineet (esim. Bodypump) pitää olla valmiina omalla paikalla. Myöhässä tulleita ei enää voi valitettavasti päästää tunneille.

Kirjaathan itsesi huolellisesti oikealle tunnille. Tunnille on kirjauduttava aina ennen tuntia. Jos korttisi jäi kotiin, tai olet epävarma kirjautuiko osallistumisesi, ilmoita vastaanottoon. Näin tunnit eivät ole ylibuukattuja.

Yhdelle päivälle voi olla varattuna yksi hikitunti ja yksi kehonhuoltotunti. Voit käydä useammallakin tunnilla, jos tunneille mahtuu, mutta varauksia vain yksi kumpaakin/päivä. (Huom! Bodypump kuuluu hikitunteihin)

Tuntivaraukset internetissä

HUOM! Jotta voit tehdä jäsenenä varauksen, sinun tulee saada klubilta itsellesi tunnus ja salasana.

Ennen kun teet ensimmäisen varauksesi, tutustu alla oleviin vinkkeihin, jotka helpottavat varauksiesi tekoa:

Tarkista, että muistat tunnuksesi ja salasanasi. Jos salasanasi on päässyt unohtumaan, ota yhteyttä vastaanottoomme.

Kirjauduttuasi ensimmäisen kerran järjestelmään, tarkista ensin omat tietosi. Mikäli tiedoissasi on korjattavaa, ota yhteys vastaanottoomme. Voit vaihtaa salasanasi mieleiseksesi "omat tiedot" linkin alta.

Tutki tuntikalenteria ja valitse itseäsi kiinnostavat tunnit.

Voit varata tunteja kaksi viikkoa etukäteen (tämä sääntö voimassa toistaiseksi alkaen 20.8. 2007)

Voit varata paikan vain itsellesi.

Voit varata samalle päivälle yhden "hikijumpan" (Bodypump, Zumba jne.) ja yhden kehonhuoltotunnin (Pilates, Bodybalance, Venyttely). Zumba-tunneille rajoitus vain yksi tunti/viikko/asiakas.

Jos et pääse varaamallesi tunnille, peruuta se viimeistään 3 tuntia (Pilates 5 tuntia) ennen tunnin alkua. Mikäli et peruuta varaustasi, aiheuttaa se varausoikeutesi väliaikaisen peruuttamisen yhdeksi viikoksi. Varaamasi muut tunnit ovat voimassa ja kuntosalilla voit käydä.

Ole ajoissa paikalla 5 minuuttia (jotkut tunnit 10 min.) ennen tunnin alkua. Muuten vapautamme varaukset paikallaolijoiden käyttöön.

Tunnin peruuntumisesta tulee tekstiviesti (3 tuntia ennen tunnin alkua).

Erilliskurssit varataan edelleen puhelimitse vastaanotostamme.

Forever Joensuun tuntikalenteri »

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät tuntikalenterista tuntikohtaa klikkaamalla.

Ilmastoiduissa ja viihtyisissä jumppasaleissamme saavutat tavoitteesi ja nautit liikunnasta ryhmässä!

Lue lisää

Ota yhteyttä