Spinning on tehokasta sisäpyöräilyä

Viihtyisä, ilmastoitu sisäpyöräilysali tarjoaa sinulle mukavan pyöräilyhetken. Tarjolla eri tehoisia ja pituisia pyöräilytunteja kaikentasoisille kuntoilijoille.

IISI-Spinning

Sisäpyöräilyä aloittelijoille. IISI-Spinning on kevyt sisäpyöräilynautinto - rentoilua makeimmillaan, ilman pienintäkään happamuutta. IISI-spinning soveltuu erityisesti sisäpyöräilyä tai liikuntaa aloitteleville, palauttavaa herkkuhetkeä kaipaaville sekä lämmittelyosuudeksi esim. kuntopiiritunnille tai kuntosaliharjoittelulle. Harjoituksen rakenne ja musiikki mahdollistavat jokaiselle juuri sopivan tasoisen ajonautinnon. Kesto 30 min.

Spinning/FLOWRIDE basic

Kevyt pyöräilytunti. Sykeharjoittelua matalalla sykkeellä. Tunnilla liikutaan pääasiassa peruskestävyysalueella. Tunti kehittää hyvin rasva-aineenvaihduntaa ja se toimii erinomaisesti palauttavana harjoituksena enemmän polkeville. Tavoitteena peruskestävyyden parantaminen. Kesto 55 min.

Spinning/FLOWRIDE cardio ja Spinning/KESKIRASKAS

Keskiraskas pyöräilytunti. Sykeharjoittelua vauhtikestävyysalueella. Tunti on luonteeltaan keskiraskas ja se kehittää hyvin hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa. FLowride cardio kesto 55 min. ja Spinning keskiraskas kesto 45 min.

Spinning 30 min.

Tunti on tasoltaan keskiraskas, sisältäen kaksi sykettä nostavaa osiota. Tunnin koreografia ja musiikki vaihtelee ohjaajan mukaan. Tämä tunti on yhdistettävissä esimerkiksi Bootcamp- ja ABS-tunteihin ja sopii myös erinomaisesti alkulämmittelyksi kuntosaliharjoittelulle.

Les Mills Sprint

Sisäpyörällä tehtävä HIIT-treeni, joka sopii kaikille riippumatta aikaisemmasta harjoittelutaustasta. Harjoitus on saanut vaikutteita pyöräilyn aika-ajoista ja on teknisesti helppo, joka ei kuormita niveliä. Uusi Sprint-koreografia ja musiikki lanseerataan kolmen kuukauden välein, samoin kuin muidenkin Les Mills-ohjelmien. Kesto 30 min.

Les Mills RPM

RPM on sisäpyöräilytunti, jossa energinen musiikki motivoi ylittämään itsensä. Inspiroiva ohjaaja johtaa pyöräilijätiiminsä vaihtelevaan maastoon läpi mäkien, tasamaiden, vuorenhuippujen ja intervallien. Tunnilla pääsee antamaan kaikkensa hiki virraten. Uusi RPM-koreografia ja musiikki lanseerataan kolmen kuukauden välein, samoin kuin muidenkin Les Mills-ohjelmien. Tällä hetkellä tuntivalikoimassa 30 ja 50 minuutin konsepti.

Voit valita myös erilaisia yhdistelmätunteja:

Spinning/BootyPower

Tehokasta harjoittelua jaloille, pakaroille ja keskivartalolle. Tunti alkaa 15 minuutin sisäpyöräilyosuudella spinning-salissa. Tämän jälkeen jatketaan 30 minuuttia pikkujumppasalissa erilaisilla voimaa ja kestävyyttä kehittävillä liikkeillä. Kehonpainon lisäksi välineinä käytetään vaihtelevasti step-lautaa, sekä levy- ja käsipainoja. Tunti sisältää hyppyja, jotka voi korvata askelluksella. Liikkeitä voi myös tehdä omaan tahtiin, jolloin tunti sopii kaikenkuntoisille. Kesto 45 min. Voit osallistua myös pelkälle 15 min. spinnin-osuudelle, jolloin pyöräily toimii hyvänä alkulämmittelynä esim. kuntosaliharjoittelulle.

Spinning/CIRCUIT

Yhdistelmätunti, johon kuuluu 30 min. sisäpyöräilyä musiikin tahdissa sekä 30 min. ohjattua kiertoharjoittelua ja lyhyet (5 min.) venyttelyt kuntosalilla (sali 1). Monipuolinen treeni, jonka tehokkuuta voit itse säädellä. Kesto 65 min. Voit osallistua myös pelkälle 30 min. spinning-osuudelle, jolloin pyöräily toimii hyvänä alkulämmittelynä esim. kuntosaliharjoittelulle.

Tule haastamaan itsesi!

Forever Joensuun tuntikalenteri »

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät tuntikalenterista tuntikohtaa klikkaamalla.

Ilmastoiduissa ja viihtyisissä jumppasaleissamme saavutat tavoitteesi ja nautit liikunnasta ryhmässä!

Lue lisää

Ota yhteyttä